суббота, 1 июня 2024 г.

ДІТЯМ – РАДІСТЬ, ДІТЯМ – СОНЦЕ, ДІТЯМ – МИР І ДОБРОТА

 

Щорічно, 1 червня, в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Адже кожна дитина має невід’ємне право на життя, бути щасливими, навчатися, розвиватися, зростати в атмосфері любові та злагоди. А ми, в свою чергу, повинні турбуватись про них, щоб вони виросли достойними людьми  та патріотами своєї Батьківщини.

З нагоди цього свята Беївська сільська бібліотека-філія підготувала книжково-ілюстративну  виставку-розвагу ,,Чарівний світ дитинства". Багато дітей виявили бажання записатися до бібліотеки та прочитати книги, які їх найбільше зацікавили. Спільно з Беївським будинком культури  провели святкову ігро-тусовку  ,,Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта". Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки,  демонстрували свої здібності у майстер-класі зі створення чудової української квітки – соняшник, активно спілкувалися під час години-діалогу «Твої мрії на літо», грали в ігри.  Свої художні здібності проявили у  малюнку на асфальті. А наостанок усі отримали солодкі подарунки.

Свято відбулося завдяки фінансовій підтримці відділу культури Липоводолинської селищної ради,  директора ТОВ ,,Беєве" І.І.Сала, та депутата селищної ради Л.І.Гусак. Щиро дякуємо Вам!

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим.