вторник, 26 сентября 2017 г.

Мала колиска, батьківські пороги, дитинства яснокрилі ластівки…На Сумщину вертають всі дороги, як сходяться до гурту земляки

З нагоди проведення  звітного  концерту  творчих колективів району «Пісенними стежками рідного краю» в рамках обласного фестивалю  народної творчості  «Квітуй в любові і добрі, Сумщино, край благословений!» в приміщенні Беївського сільського  Будинку культури  бібліотечні працівники  Беївської, Саївської, Капустинської  сільських бібліотек-філій  організували виставку народних умільців  «Мала колиска, батьківські пороги, дитинства яснокрилі ластівки… На Сумщину вертають всі дороги, як сходяться до гурту земляки».
Багатий наш край талантами, народними умільцями.  Яскравими доказами цих слів стали експонати виставки,  розмаїттю якої немає меж. Роботи майстринь та майстрів  краю, виготовлені власноруч, представлені у різних стилях, а саме: вишивка ікон та картин  бісером,  вироби з пластиліну, декоративні вироби в стилі декупаж, бісероплетіння, українські вишиванки та рушники, вироби з квілінгу, паперу. Кожен присутній мав змогу насолодитися роботами сучасних майстринь, автентичністю та неповторністю технічного виконання виробів.








Комментариев нет:

Отправить комментарий