вторник, 7 мая 2024 г.

І РОЗКВІТАЮТЬ МАКИ У СЕРЦЯХ

 

8 травня вся Україна відзначає День пам'яті та  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Ця перемога дісталася нам великою ціною – мільйонів життів наших співвітчизників.

Сьогодні Україна знову у вогні, на території нашої держави знову ллється кров українців, які мужньо захищають рідну землю від агресора. Нині спадкоємницею сталінського режиму є рф, яка привласнює перемогу над нацизмом, маніпулює власними громадянами і намагається залякати світ. Але ми віримо, що прийде наша перемога, бо ми захищаємо Батьківщину, ми переможемо, бо відстоюємо право жити у вільній державі. І пам'ятаймо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.

 До цієї знаменної дати у Беївській сільській бібліотеці-філії розгорнута книжкова виставка ,,І розквітають маки у серцях". На ній представлено підбірку видань, що неупереджено висвітлюють складні сторінки подій Другої світової війни, розкривають роль та внесок України у перемогу та вшановують пам'ять кожного з 8 мільйонів жертв українців, хто боровся з нацизмом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий