четверг, 14 февраля 2019 г.

Хто не кохав – не жив на цій землі


День Валентина – свято доволі розповсюджене. Його святкують майже в усіх країнах світу. А якщо і не святкують, то точно десь про нього чули. У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.
Саме у  день свята  14 лютого завітав Святий Валентин і до юних  читачів Беївської сільської  бібліотеки-філії. Бібіліотекар Юлія Олещенко  підготувала для них розповідь про історію Дня Святого Валентина, перегляд  відеоролика «Валентинів день», де діти відгадали закохані казкові пари, годину  ліричної мозаїки « Хто не кохав – не жив на цій землі». На завершення заходу діти взяли участь у   виготовленні  валентинок.
До уваги відвідувачів бібліотеки  представлено романтично-книжкову  виставку  «Амур всемогутній». Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання.









Комментариев нет:

Отправить комментарий