понедельник, 20 февраля 2023 г.

ЦЕ ЗОРІ ТВОЇ, УКРАЇНО!

 

20 лютого в Україні, згідно з Указом Президента України “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”, відзначають День Героїв Небесної Сотні.

Цього дня ми вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави, тих, хто віддав своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Героями Небесної Сотні стали 107 загиблих українців – різних за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Але усіх їх об’єднувала одна велика любов до Батьківщини, більша за життя. І тепер для народу України є святим обов’язком вшановувати їх пам’ять. Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та мирного неба над головою.

До річниці кривавих подій на Майдані у Беївській сільській бібліотеці-філії  експонується патріотично-ілюстрована книжкова виставка

"Це зорі твої, Україно!"



Комментариев нет:

Отправить комментарий