понедельник, 13 февраля 2023 г.

LOVE IS...

 

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І ось таке свято є 14 лютого – День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

Існує багато чарівних пісень, віршів, легенд та неймовірних історій про найзагадковіше з усіх людських почуттів, про кохання… Беївська сільська бібліотека-філія експонує романтично-книжкову виставку ''Love is..., на якій представлені найчуттєвіші, найзворушливіші, найвідоміші літературні історії про кохання де висвітлюється вся багатогранність такого яскравого почуття, як любов.

14 лютого – це не тільки свято закоханих. Це ще й Міжнародний день дарування книг. Він об’єднує всіх, хто любить читати. Ми щороку проводимо постійно діючу акцію ,,Подаруй бібліотеці книгу". Приєднуйтесь! Добрі справи робити приємно!

 

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий