пятница, 24 февраля 2023 г.

МИ НЕ ВІРИЛИ, ЩО ЦЕ СТАНЕТЬСЯ

 

24 лютого 2022 року назавжди розділило життя українців на до та після. О п'ятій ранку російські війська здійснили масовану повітряну атаку по всій території України та почали повномасштабний воєнний наступ. За вісім років терору Донбасу та окупації Криму людоїдський апетит країни агресора зріс.

Розраховуючи на швидку перемогу «взатридні», війська загарбників наштовхнулися на потужний супротив українців, які завзято боронять свою землю, волю та незалежність попри те, що звичне життя руйнується на очах.

Сьогодні українці об'єднані як ніколи – голими руками зупиняють танки та БТРи, виходять на мітинги в окупованих містах, бо покірно мовчати не вміють. Кожен українець на своєму фронті самовіддано воює за свою країну як волонтер, журналіст, хакер, кухар, водій, митець, історії яких представлені на виставці періодики "Ми не вірили, що це станеться..."  Беївської сільської бібліотеки-філії. Також відбулася презентація нарисів "Війна й долі", героями  деяких  з нарисів книги є уродженці нащо села Сергій Тіцький та Інна Власюк.

Війна стерла усі хиткі насадженні конструкти, що вносили роз'єднання, усвідомлення української ідентичності невідворотно викристалізовується в кожному громадянині України.

Дорогі наші читачі, незламні українці, розпочинаємо важкий день в історії нашої держави. Тримаймося разом, дотримуємось правил безпеки і єднаємось заради перемоги!Слава ЗСУ!



Комментариев нет:

Отправить комментарий